Livrare

Livrarea produselor

Produsele de papetarie comandate se pot livra in Bucuresti si zonele limitrofe. Nu asiguram livrare in strainatate. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului.

  1. Livrarea comenzilor de papetarie in Bucuresti:

Se face dupa cum urmeaza:

– Gratuit prin  intermediul colegilor nostri in 24 de ore de la lansarea comenzii pentru comenzile mai mari de 250 lei , iar pentru comenzile ce nu depasesc valoarea de 250 lei se va percepe un cost de transport de 20 lei.

– prin curier rapid in aproximativ 24 ore, conform taxelor percepute de acesta.

– De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea dott.ro .

  1. Livrarea comenzilor de papetarie in alte localitati din Romania:

– Gratuit prin  intermediul colegilor nostri in 24 -48 de ore de la lansarea comenzii pentru comenzile mai mari de 2000 lei .

Comenzile care nu depasesc 2000 lei.

Livrarea se face prin reteaua de distributie Sameday in 24-48h, conform tarifelor acestora, costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.  Produsele va vor fi livrate, cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar).

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate, cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar), costul tansportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Shopping Cart
Scroll to Top